Pionýrská přihlašovna


Sejdeme se ve Sloupu IV.

9. 9. 17:00 - 11. 9. 2022 12:00

TZ Medvědín - Sloup v Čechách (Luční 255)

O co půjde: setkání instruktorů a vedoucích z (nejen) pražských PS (15+) za účelem výměny zkušeností, seznámení, vzájemné inspirace atd.; zváni jsou i starší ročníky, v okolí je dost míst, kam se dá jít na procházku (lesy, skály, hrady, koupaliště,...) pokud se nebudete chtít zúčastnit sobotního programu (účast je dobrovolná pro všechny); můžete se zdržet od pátku do neděle nebo přijet jen v sobotu - to je prostě na vás! Fotky z loňského ročníku najdete pod odkazem.

Na co se můžete těšit: nabídkové dopolední dílny (odlévání mincí nebo cihliček z hliníku/stříbra/zlata :-), gravírování do skla, originální rukodělky, improvizace, paintbal), mobilní únikovka (snad to letos klapne), uzlování s vítězi turnaje Zlatý turbánek včetně štafet (93. PS Orion), herní odpoledne (večer/noc) Žeňdi a Veverčáka (73. PS Vodovod), filmový kvíz s možnou výhrou vstupenek do kina CineStar, Astrobus s velikým dalekohledem a oblohy znalou obsluhou (snad tentokrát bude přát počasí), další doplňkové aktivity budou třeba deskoherna, fotbálek, šipky, atd.; chybět nebude samozřejmě večerní oheň s hraním na kytary a příjemnou společností přátel, která vás bude provázet celý víkend. Proto příjeď na víkend i ty!

Cena: 200 Kč/os. (v ceně ubytování, strava, program; vy si platíte dopravu a útratu na baru); účastnicý poplatek se bude účtovat na PS a faktura bude vystavena po skončení akce

Pořadatel akce: Pražská organizace Pionýra

Web akce: https://praha.pionyr.cz/sloup-2022

Doprava: vlastní

Ubytování: v chatkách (spacák s sebou)

Strava: celodenní

Doporučený věk: od 15 let

Přihlášení

  • Kapacita: 93 účastníků, přihlášených účastníků 90
  • Uzávěrka přihlášek: 30. 8. 2022