Pionýrská přihlašovna


Kurz Hlavní vedoucí dětského tábora - distanční forma

15. 7. 2021 8:00 - 13:00

Celá ČR

Ahoj,

nabízíme ti akreditovaný kurz pro hlavní vedoucí dětských táborů v distanční podobě.

Všechny informace, které potřebuješ pro přípravu na vykonávání funkce hlavního vedoucího tábora najdeš přehledně uspořádané podle oblastí na webových stránkách.

Pokud jsi člen Pionýra, můžeš se tohoto kurzu zúčastnit máš-li splněnou KOVku (Kvalifikaci oddílového vedoucího) a je ti 21 let.

Po přihlášení na kurz a potvrzení v aplikaci (bude vyžadováno potvrzení o dosažené kvalifikaci od předsedy KOP nebo garanta PVC), ti budou zaslány bližší informace včetně odkazu na stránky kurzu. Tento kurz je zakončen testem. Až budeš mít nastudováno, zašli e-mail na anna.novakova@pionyr.cz a budou ti zaslány odkaz a bližší informace k testu. Test můžeš opakovat pouze jednou.

Test musíš vypracovat nejpozději do 13. 6. 2021, abychom ti stihli zaslat osvědčení do konce školního roku. Pokud ti stačí osvědčení později, nejzazší termín pro vypracování testu je 15. 7. 2021.

Osvědčení o získané kvalifikaci ti zašleme poštou po úspěšném zakončení kurzu.

Pro získání osvědčení ještě musíš doložit lékařské potvrzení o způsobilosti práce s dětmi a výpis z trestního rejstříku ne starší než tři měsíce (postačí fotokopie).

 

Pořadatel akce: Pionýr, z. s.

Doporučený věk: od 21 let

Technické informace: Pokud nemáš osvědčení o KOV nahrané v RISP, nahraj jeho sken nebo sken svého kvalifikačního průkazu s potvrzením o získání KOV do Přihlašovny. Jak na vložit soubor, najdeš na https://pionyr.cz/nastenka/rady-a-tipy/jak-se-prihlasit-na-akci-na-prihlasovne/.

Přihlášení

  • Kapacita: 150 účastníků, přihlášených účastníků 85
  • Uzávěrka přihlášek: 31. 5. 2021
  • Cena standardní, splatnost do 31. 5. 2021
    • Pro veřejnost: 1000
    • Pro členy: 0