Víte, že?

Podle respondentů v projektu Umačkáni dětmi musí být dobrovolník pracující s dětmi především hodný, trpělivý a přátelský.

Detail akce

Název:  Kamínka 2018
Pořadatel:  Pionýr, z. s.
Datum:  13. 4. 17:30 - 15. 4. 2018 13:00
Lokalita:  ZŠ a MŠ Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, Mladá Boleslav
Kraj:  Středočeský
Popis: 

Přijeďte do Mladé Boleslavi na tradiční vzdělávací, přátelskou a hřejivou akci Pionýra – Kamínka 2018. Přijeďte za kamarády, přáteli, za novým poznáním, za seznámením se s novými a zajímavými aktivitami, za výměnou zkušeností, za novými zážitky a prožitky, které Kamínka každým rokem nabízí. Záleží jen na nás, jaká Kamínka budou. Každý z nás přinese do Kamínek něco ze sebe - úsměv, pohodu, svůj názor, své úvahy a vize, zkušenosti, vědomosti… Nové a zajímavé věci se nedozvídáme jen v dílnách, na seminářích, při aktivitách, ale i o přestávkách, či večerních posezeních. Čtěte pravidelně webové stránky Kamínek 2018 (www.kaminka.pionyr.cz) a o všem budete informováni.

Rodiče, kteří chtějí také jet na Kamínka a neví kam se svými dětmi, je mohou vzít s sebou. Pro děti bude v provozu školička.


Doprava:  vlastní Pozor: V době Kamínek bude v okolí školy probíhat výkop teplovodu, proto zde počítej s dopravními omezeními a problémem s parkováním automobilu.
Ubytování:  Ubytování bude ve školních třídách (vlastní karimatky a spacáky). V prostorách školy je zakázáno požívat alkoholické nápoje!
Strava:  Společně hrazené stravování začíná v sobotu snídaní a končí v neděli obědem. Po celou dobu akce bude k dispozici pionýrský bufet a čajovna.
Cena: 
  Pro veřejnost:  1200
  Pro členy:  350
Cena zvýhodněná: 
  Pro veřejnost zvýhodněná:  1200
  Pro členy zvýhodněná:  300
Splatnost zvýhodněné ceny:  31. 1. 2018
Splatnost standardní ceny:  6. 4. 2018
Uzávěrka přihlášek:  6. 4. 2018
Lokalizace:  Celorepubliková
Typ akce:  Vzdělávací

Kontaktní informace


Telefon:  777793702
Akci vložil/a:  Anna Nováková
Web akce:  www.kaminka.pionyr.cz